Heb je een vraag?

Misschien kunnen deze veel gestelde vragen je verder helpen.

Algemeen

Veel informatie omtrent ons fokkersprogramma kan je terugvinden op deze website. Bekijk hem even goed voor de vragen. Het Fokkersprogamma is gratis. Pups/kittens die met een Maand Gratis Verzekering via het Fokkersprogamma het nest verlaten hebben geen wachttermijn (directe dekking), en kunnen vrijblijvend kennis maken met onze verzekering. à Inschrijven/aanmelden om mee te doen aan ons fokkersprogramma kan via deze knop (link invoeren)

Je kunt gratis promotiemateriaal bestellen via ons partnerportaal. Log in op https://dierenartsen.figopet.nl/account/. Na inloggen klik je op ‘BESTELLEN’. Je bent nu in onze webshop en kunt onze materialen gratis bestellen. De levertijd van ons promotiemateriaal is maximaal 10 werkdagen. Controleer in je account of het afleveradres juist is.

Inloggen

Om promotiemateriaal te bestellen of een Maand Gratis Verzekering aan te vragen, kun je inloggen via https://fokkers.figopet.nl/account/.

Je kunt inloggen via https://fokkers.figopet.nl/account/. Als je het wachtwoord niet meer weet, vul dan het mailadres in via https://fokkers.figopet.nl/account/wachtwoord/. Na het invullen ontvang je een mail waarin een link staat om een nieuw wachtwoord in te stellen. Lukt dit niet? Stuur dan een mail naar fokker@figopet.nl.

MGV

Het kan soms voorkomen dat onze mail in de spambox van de klant belandt. Vraag de klant altijd om de spam te controleren. Onze mail moet binnen 5 minuten in de mailbox belanden. Als dit niet het geval is, kan het zijn dat er een spelfout is gemaakt in het mailadres. Probeer het na een aantal minuten opnieuw en controleer of de mail nu wel aankomt.

Je ontvangt van ons een bevestiging per ingevuld mailadres. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, heeft de klant ook de aanmelding niet ontvangen. Je kunt op een later moment de MGV alsnog aanvragen. Controleer altijd je spambox, het kan soms voorkomen dat onze mail daarin belandt.

Vul per dier de aanvraag in. Heeft een eigenaar twee pups of kittens? Vul dan twee keer het mailadres in via de aanvraagstraat. Let op: wij hebben een spamfilter op onze website. Wacht altijd ongeveer 30 seconden met het invoeren van de volgende aanvraag om te voorkomen dat de aanvraag niet doorkomt.

Je kunt een MGV aanvragen binnen 24 uur na de gezondheidscontrole. Is de 24 uur verstreken? Je kunt dan opnieuw een MGV aanvragen, maar het dier moet dan eerst weer op de praktijk gezond verklaard worden door een dierenarts. Als de 24 uur is verstreken is het helaas niet meer mogelijk om een MGV aan te vragen.

Het komt soms voor dat de eigenaar de MGV niet binnen 3 dagen heeft bevestigd. De link in de mail werkt dan helaas niet meer, dus de MGV kan niet geactiveerd worden. Indien de eigenaar gebruik wilt maken van de MGV, moet het dier opnieuw gezond verklaart worden door een dierenarts. Als het dier gezond is, kun je opnieuw binnen 24 uur de MGV aanvragen.

Nee helaas is dit niet mogelijk. Eigenaren die in Duitsland of België wonen kunnen wel zelf een polis afsluiten via: www.figopet.de of www.figopet.be

Vanaf oktober 2023 is het niet meer mogelijk om je spaartegoed in te zien. Wij keren ieder kwartaal proactief het bol.com tegoed uit, hiervoor ontvang je aan het einde van ieder kwartaal een mail. In deze mail kun je zien hoeveel Maand Gratis Verzekeringen je hebt aangevraagd en hoeveel klanten verlengd hebben. Wil je graag tussentijds een update met betrekking tot de cijfers? Dien je verzoek dan in via fokker@figopet.nl.

Mail ons of bel ons!

Staat het antwoord op jouwe vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar fokker@figopet.nl.
Of neem contact op met onze partner support medewerker 020-7220235