Handige teksten

Deze teksten zijn speciaal voor jou als partner. Om jou als partner van Figo te ondersteunen. Deze content, zowel tekst als afbeeldingen, is rechtenvrij en je kunt dit gemakkelijk gebruiken voor je eigen website, socials of nieuwsbrief.


Algemene tekst

Dé zorgverzekering voor je beste vriend 

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Je wilt zo lang mogelijk van elkaar genieten en de beste zorg kunnen geven als ze iets overkomt. Figo is een zorgverzekering opgericht door dierliefhebbers, voor dierliefhebbers zoals jij. Omdat ze voor hun huisdier geen zorgverzekering konden vinden die helemaal bij hen paste. Want voor je huisdier is alleen het beste goed genoeg.

De beste zorg, een dierenleven lang

Gezelligheid, troost en vrolijkheid, je huisdier geeft je zoveel mooie momenten. Maar huisdieren kunnen ook ziek worden of een ongeluk krijgen. Op dat moment is het fijn om te weten dat ze goed verzekerd zijn.

 • Eén pakket met zeer uitgebreide dekking en flexibele premiestructuur
 • Inclusief jaarlijkse vergoeding voor preventieve zorg & SOS budget
 • Vergoeding tot 90% van je kosten voor de dierenarts
 • Jaarlijkse maximale vergoeding van €3000,-, €6000,- of onbeperkt

Bij Figo kan je altijd terecht

Hond, kat, konijn of papegaai. Piepjong of stokoud én van ieder ras. Bij Figo kan je altijd terecht. Figo biedt één unieke verzekering. Het beste pakket, samengesteld op basis van onze expertise op het gebied van dierenzorg.
Figo heeft goede relaties met dierenartsen. Je kunt dan ook bij elke dierenarts terecht. De meeste Figo medewerkers hebben bij een dierenkliniek gewerkt. Bij Figo kun je dus altijd terecht voor advies en tips.
Er valt veel te kiezen! Je past de verzekering namelijk op jouw eigen wensen aan. Figo maakt met een flexibele premie goede zorg voor elk baasje toegankelijk.

Wil je deze tekst en afbeelding gebruiken? Download het hier.


Tekst over MGV

Wat is een Maand Gratis Verzekering?

Figo biedt een laagdrempelige manier om baasjes van pups en kittens kennis te laten maken met onze zorgverzekeringen voor huisdieren: de Maand Gratis Verzekering.

Voordelen voor het baasje:

 • Geen wachttermijn, jouw huisdier is direct verzekerd!
 • Tot 70% en maximaal €3.000 van de dierenartskosten vergoed*
  * Exclusief chipvergoeding en preventieve zorg. Indien uitgevoerd tijdens de Maand Gratis Verzekering worden deze na verlenging met terugwerkende kracht alsnog vergoed.
 • De maand Gratis Verzekering is geheel vrijblijvend en loopt automatisch af.
 • Bij verlenging kies je zelf een maximaal bedrag, vergoedingspercentage en eigen risico.

De Maand Gratis Verzekering is bedoeld voor pups en kittens. Een verzekering heeft namelijk de meeste toegevoegde waarde als je deze op jonge leeftijd afsluit. Dit houdt in:

 • Honden en katten vanaf 7 weken tot 7 maanden (6 maanden en 30 dagen).

Wil je meer informatie? Vraag het ons!