Figo werkt samen met het Raad van Beheer

Figo hecht veel waarde aan het op een verantwoorde manier fokken van honden. Daarom is Figo een samenwerking aangegaan met de Raad van Beheer. De Raad van Beheer en Figo staan beiden voor het verantwoord fokken van gezonde en sociale rashonden.

Fokkers die aangesloten zijn bij de Raad van Beheer worden daarom ook direct toelaten tot het Figo Fokkersprogramma met alle voordelen van dien. Hier hebben we alleen het relatienummer van de Raad van Beheer voor nodig.

De chippers die namens de Raad van Beheer de honden chippen hebben alle informatie over Figo en de voordelen van het fokkersprogramma bij zich. Heb je toch nog vragen over de samenwerking met de Raad van Beheer, neem dan contact op met fokkers@figopet.nl.

 

 


Yvon Houwen, een fokker die al jaren bij Figo is aangesloten is blij met de samenwerking:

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker bij ondeugende en ontdekkende pups. Daarom vind ik het een prettig idee als mijn pups verzekerd het nest verlaten. Ik werk daarom al jaren naar tevredenheid samen met Figo.

Ik ben blij dat de Raad van Beheer Figo heeft gekozen als partner voor huisdierenverzekeringen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat er nog meer pups verzekerd zijn van de beste zorg bij het verlaten van het nest!!”

Yvon Houwen, From Yvori’s Joy Beagles