Samenwerken met Figo

 

Als fokker geeft u de beste informatie aan de nieuwe baasjes. Onderwerpen als voeding, training en verzorging komen meestal vanzelfsprekend aan bod. Maar wist u dat de huisdierenverzekering een waardevol onderwerp is om aan dit rijtje toe te voegen?

Mochten er gezondheidsproblemen ontstaan bij de dieren die bij u het nest verlaten, dan wenst u ze uiteraard de meest optimale behandeling toe. Om die te kunnen geven helpt het enorm als baasjes een huisdierenverzekering afsluiten. Zij kunnen er dan op vertrouwen dat ze niet voor financiële verrassingen komen te staan, waardoor ze makkelijker kiezen voor de complete behandeling die de dierenarts adviseert. Daarom bieden wij aan fokkers diverse manieren om verzekeringen onder de aandacht te brengen bij nieuwe huisdierbaasjes!

Samenwerken?

Er zijn 3 manieren waarop u met ons kunt samenwerken:

Gratis promotiematerialen

Heeft u de leuke boekjes met tips voor de eerste dagen met een pup of kitten al besteld? Leuk voor in de puppy- en kittenpakketten! Ook de EHBO boekjes voor hond en kat zijn leuk om mee te geven. Benieuwd naar alle materialen? Bestel ze gratis in onze webshop!

Maand Gratis Verzekering

Twijfelt uw klant of een verzekering nodig is? Of wil uw klant juist een verzekering afsluiten? Geef dan foldermateriaal over de Maand Gratis Verzekering (MGV) mee. De MGV is een gratis proefmaand, geheel vrijblijvend en loopt automatisch af. Het voordeel van de proefmaand is dat de gebruikelijke wachttermijn van 30 dagen vervalt en er de eerste maand geen premie in rekening wordt gebracht. Meer informatie over de Maand Gratis Verzekering? Klik dan hier!

Ontvang 20 euro per polis!

U kunt uw klanten via uw site doorverwijzen naar Figo door een banner te plaatsen. Voor elke verzekering die via de link binnenkomt (onder voorbehoud van acceptatie door Figo) ontvangt uw kennel of cattery €20,-. Hier leest u hoe u de banner kunt plaatsen op uw site.